Skip to content

Over ons

‘Op het moment dat u ons nodig hebt, staan wij klaar’

Liza Vader besloot in 2013 haar eigen weg te kiezen. Ze wilde mensen helpen. Écht helpen. Als maatschappelijk werkster in de zorgsector, waar ze mensen met een verslaving begeleidde en ondersteunde bij het op orde brengen en houden van financiën, constateerde zij dat de (financiële) zorg beter kon en eigenlijk beter moest.

“Ik stond in die tijd veel in contact met bewindvoerders, vaak werkzaam bij grote kantoren. Hoewel iedereen hier z’n stinkende best doet om mensen te helpen, ontkom je er niet aan dat het bieden van persoonlijke en betrokken zorg bijna onmogelijk is op zo’n grote schaal. Ik wilde het op mijn manier doen. Ik wil weten wie mijn cliënten zijn, wat hen bezighoudt. Zij moeten op hun beurt weten dat ze mij en het team kunnen bereiken. Dat is Metiss Bewindvoering in een notendop. Want net als ik, staat mijn team volledig achter deze missie.’’

Bescherming en persoonlijke ondersteuning

“Niemand is bij ons een nummer, we kennen iedereen. We weten wat er speelt, welke zorg mensen nodig hebben en hoe wij hen op de juiste manier kunnen helpen. Als iemand ons nodig heeft, dan staan we klaar. Of het nu om financiële, lichamelijke of psychische problemen gaat, we bieden ondersteuning. Altijd en overal. Jong en oud, met welke problemen dan ook – iedereen vindt een veilige plek bij Metiss Bewindvoering. Ook mensen die onder curatele staan.”

“Het gevoel moet goed zijn. Het belangrijkste is wat kunnen we op dít moment voor u doen, hoe kunnen we u helpen en hoe gaan we samen het juiste traject in. Want vergeet niet; we nemen de regie over iemands leven over. Dat betekent intensief samenwerken, open en eerlijk communiceren. We zijn als het ware een coach of mentor voor mensen. Iemand die met hen meekijkt. Advies en inzicht over wat wel en niet en kan en wat de gevolgen zijn van keuzes die gemaakt worden. We bieden bescherming en persoonlijke ondersteuning. En hier voelen mensen zich, zeker in de situatie waarin zij verkeren, prettig bij.”

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u zich aanmelden? Wij maken werk van uw geldzaken. Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking en ontdek de professionele, menselijke oplossingen van Metiss Bewindvoering. Voor elkaar.

Back To Top