Ga naar hoofdinhoud

Diensten

Een persoonlijke investering in elk mens

Financiële problemen, stress, ziekte of ondercuratelestelling; in het leven kunt u door omstandigheden voor grote uitdagingen komen te staan. Metiss Bewindvoering helpt u bij het goed ordenen van uw geldzaken. Door het beheren van uw financiën, het onderhouden van contacten met organisaties en (zorg)instellingen en het bieden van gericht advies brengen we rust en stabiliteit in uw leven. Dat doen we op persoonlijke, betrokken wijze, waarbij uw belangen in elke situatie vooropstaan.

Bewindvoering

Een heldere uitleg en in alle openheid werken aan het vinden van oplossingen voor uw financiële problemen. Bij bewindvoering kiezen we voor een transparante aanpak. Doordat we uw situatie, mogelijkheden en onmogelijkheden goed kennen, kunnen we snel handelen. We weten wat er speelt en hoe we u kunnen ondersteunen. De persoonlijke begeleiding van Metiss Bewindvoering draagt bij aan het verbeteren van uw financiële situatie en administratie.

Ondercuratelestelling

Op het moment dat u niet (meer) in staat bent zelf uw financiële of persoonlijke zaken te regelen, is er de mogelijkheid deze zorg uit te besteden. Metiss Bewindvoering kan, op het moment dat u onder curatele staat, betalingen en andere bankzaken voor u verzorgen en beheren. Wij zijn door de rechtbank bevoegd tot het uitvoeren van bewindvoering, mentorschap en curatele. Als curator beslissen wij over uw geldzaken, verzorging en begeleiding. We nemen als het ware de regie over en doen dit in nauwe samenwerking met betrokken organisaties en (zorg)instellingen.

Mentorschap

Als mentor, of liever gezegd als coach, zijn wij de stabiele factor in uw leven. We komen namens u op voor uw persoonlijke belangen. Dit doen we bijvoorbeeld voor mensen met een verstandelijke beperking of een psychische aandoening, maar ook voor mensen voor wie het allemaal net even teveel wordt. Een scheiding, ontslag of andere stressfactoren kunnen ervoor zorgen dat men het overzicht kwijtraakt. De mentoren en coaches van Mentiss Bewindvoering houden u financieel en sociaal op de been.

Back To Top